Jobba hos oss

Karriär

Gör karriär hos oss på Rackstad

Våra medarbetare är viktiga för oss, de är en stor vital del för vårt företag.

Rackstad Bil & Delar är en trygg arbetsplats för dig som tror på sammanhållning, utveckling och hållbarhet. Vår styrka är våra medarbetare och därför är arbetsmiljö viktigt för oss som företag.

Då vi är ett expanderande företag så söker vi i princip mer personal löpande, så är du intresserad av att vara med och utveckla Rackstad Bil & Delar AB och få möjligheten att jobba på ett företag med stora ambitioner och framtidsutsikter så tveka inte att skicka in din intresseanmälan till oss.

Sitter du inne med goda kunskaper inom logistik, projektledare eller andra spännande erfarenheter? Då är du välkommen att fylla i vår spontanansökan.

Jobba hos oss

Varför jobba hos oss?

Vi vill att du ska trivas

Att jobba hos oss

Rackstad Bil & Delar har funnits med i branschen i närmare 60 år. Vi är ett kompetent gäng som tycker det är viktigt att komma till en arbetsplats där vi trivs – varje dag, med goda arbetsförhållanden.

Utveckling & kompetens

Vi är ett företag med stora ambitioner och framtidsutsikter och hos oss finns det goda möjligheter att utvecklas. Vi lyssnar på våra medarbetare och låter de som vill få utvecklas och växa i sin roll.

Arbetsmiljö

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och därför är det en självklarhet för oss att vara ISO-certifierade inom arbetsmiljö. Rackstad Bil & Delar strävar alltid efter att bli bättre inom miljöområdet.

Vad säger våra medarbetare?

Eva Werner

”Det bästa med Rackstad är att det är så härlig stämning och mina varierande arbetsuppgifter.”

Jag sökte mig till Rackstad Bil & Delar eftersom det verkade som en bra arbetsplats med bra framtidsvision. För mig är det viktigt med bra personalpolitik, närhet till jobbet, flexibilitet och möjlighet till friskvård när det kommer till att välja arbetsplats, och det känner jag stämmer in här.

Jag är ansvarig för upphämtning av de objekt som ska till oss. Mina arbetsuppgifter är varierande vilket jag gillar, då det är allt från små trädgårdstraktorer till lastbilar till stora grävmaskiner som ska transporteras.

– Eva Werner

Logistik

Christoffer Rackstad bil och delar

”Mycket frihet under ansvar”

På en arbetsplats tycker jag det är viktigt att omge sig med bra kollegor, för då kan man i princip jobba med vad som helst!

Mina arbetsuppgifter här på Rackstad Bil & Delar består av att demontera lastbilar i huvudsak. Det är ett varierande yrke med många utmaningar och det är något jag gillar.

Det bästa med att jobba här är mycket frihet under ansvar.

– Christoffer Andersson

Demontör

Jimmie Rackstad Bil och delar

”Det som gör jobbet roligt är mina kollegor som är lättvindiga att ha att göra, plus mina varierande uppgifter”

Rackstad har jag alltid hört gott om då familj och vänner är bekanta med många som jobbar på företaget. Vid val av arbetsplats så är det kollegorna som spelar mest roll tycker jag och att man hjälps åt med problem och uppgifter inom arbetet utan bekymmer.

Jag jobbar med kvalitetssäkring och lagerhantering, in- och utlastning av gods samt truck- och hjullastarkörnig. Kan även bli någon tur ibland med lastbil när det behövs flyttas fordon eller godskörning ut till kund. Det är de varierande uppgifterna som gör det roligt. Inte sitta och göra samma sak hela tiden.

– Jimmie Cronsiö

Lager

Spontanansökan

Vi är alltid ute efter nya medarbetare. Skicka en spontanansökan så hör vi av oss!

Kontaktinformation

Kontaktformulär - Karriär

Kontaktformulär på kontaktsida.

*” anger obligatoriska fält

Max filstorlek: 5 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.